Bara original

RESERVDELAR

Det är bara originaldelar som tillverkas enligt respektive bilmärkes specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som bilen. Originaldelarnas kvalitet, tillförlitlighet och prestanda gör att de alltid är det bästa valet. Då får du kvalitet i varje del av din bil.

Kvalitet, tillförlitlighet och prestanda är egenskaper som kännetecknar delarna som bilarna består av. Varje originaldel är noggrant konstruerad och genomgår omfattande tester, inte bara var för sig, utan även tillsammans med bilens övriga delar. Det gör att varje originaldel fungerar på bästa möjliga sätt och har den livslängd och tillförlitlighet som du förväntar dig.

Varje del fungerar tillsammans med andra delar för att ge bästa resultat. Om du använder en reservdel av sämre kvalitet kan du utan att veta om det äventyra ett helt system. Se till att din bil behåller sin kvalitet genom att alltid använda originaldelar. Originaldelarnas kvalitet, tillförlitlighet och prestanda gör att de alltid är det bästa valet.

Kvalitet

När du väljer originaldelar kan du räkna med högsta kvalitet. Originaldelarna tillverkas enligt hårda kvalitetsnormer som bestäms av bilmärkets ingenjörer och ger exakt passform och funktion.

Tillförlitlighet

Reservdelar av sämre kvalitet kan fungera dåligt tillsammans med originaldelar och kan riskera din och din familjs säkerhet. Genom att kräva originaldelar äventyrar du inte bilens prestanda eller säkerhet. Du kan vara säker på att vi endast använder originaldelar (om inget annat överenskommets med beställaren). Andra reservdelar omfattas inte av bilmärkets garanti, och att använda sådana delar kan innebära att garantin för relaterade delar och system slutar att gälla.

Prestanda

Originaldelar uppfyller de ursprungliga driftsspecifikationerna. Detta kan ge din bil bättre livslängd och högre andrahandsvärde.

Vi säljer reservdelar till följande bilmärken:

KONTAKTA OSS

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.
parts_1200_450

KONTAKT

ADRESS

Strömgatan 7, 212 15 Malmö

TELEFON

040 - 93 14 50

VÅR INTEGRITETSPOLICY

Hur vi behandlar dina uppgifter.

E-POST VERKSTAD

service@autoklinik.se

E-POST SKADEÄRENDEN

skada@autoklinik.se

E-POST RESERVEDLAR

reservdelar@autoklinik.se

ÖPPETTIDER
Mån-Tors
07:00 – 16:00
Fre
07:00 – 15:00
Lör-Sön
Stängt
ÖPPETTIDER
Mån-Tors
07:00 – 16:00
Fre
07:00 – 15:00
Lör-Sön
Stängt
ÖPPETTIDER
Mån-Tors
07:00 – 16:00
Fre
07:00 – 15:00
Lör-Sön
Stängt