Autoklinik_header_career_v2

Vi söker skadereparatörer och lackerare!

Söker du ett spännande och praktiskt arbete? Gillar du varierande dagar med teamarbete och har yrkeserfarenhet inom bilplåtsslageri eller billackering? Då ska du söka jobbet som skadereparatör eller lackerare hos vår skadeverkstad Malmö!

autoklinik
autoklinik-6
autoklinik-10

Skicka en ansökan:

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.

Om jobbet

Autoklinik är en bilskadeverkstad i Malmö. Vi söker efter dig som vill vara en del av vårt team av skickliga lackerare och bilskadetekniker. 

Hos oss kommer du att arbeta med att reparera eller lackera krockskadade bilar. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta dom mest effektiva och bästa lösningarna. Vi tycker det är viktigt att man hjälps åt på jobbet och ställer upp för kollegorna när det behövs.

På Autoklinik kommer du att få bra möjligheter att utvecklas på jobbet. Våra chefer är bra på att ge feedback och finns där för att stötta dig i din utveckling. Vi kommer att kunna hjälpa dig att hitta boende om du börja jobba hos oss. 

Vad behöver du för att söka jobbet?

Vi söker dig som tycker om att ge riktigt bra service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. Hos oss är ingen dag den andra lik, vilket innebär att ett flexibelt förhållningssätt är att föredra där vi ser att du vågar komma med förslag och testa nya idéer. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och att ni hjälper varandra för att arbetet ska fungera såbra som möjligt. Vi söker dig med erfarenhet av arbete som bilplåtslagare eller lackerare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort engagemang i det du gör samt att du är nyfiken på och vill lära dig nya saker.

  • I övrigt krävs det:
    • B-körkort (manuell)
    • God svenska i tal och skrift

Maila din ansökan direkt till hr@rydsbilglas.se eller via formuläret ovan.

Vi arbetar aktivt med våra rekryteringsprocesser och tillsätter tjänster löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om anställningen

Lön: Månadslön, pension och försäkring

Möjliga anställningsformer: Fast månadslön, vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Startdatum: Omgående. Arbetstid: kl. 07.00-16.00 eller enligt överenskommelse.

 

verkstad_1200

Autoklinik är en del av Cary Group, där alla företag kommer från en lång tradition av entreprenöriella familjeföretag som alltid haft kunden i fokus och ett långsiktigt perspektiv på sin verksamhet. Autoklinik har starka rötter i Sverige – och med samarbete kring nya tjänster inom Cary Group ser vi en stark tillväxt i såväl Sverige som i övriga Europa. Familjeföretagskänslan är även det som guidar oss i en gemensam framtid. 

Att vi växer skapar nya möjligheter för oss som jobbar här att fortsätta utvecklas. Med nya tjänster i vårt kunderbjudande och genom att kunna ta på oss nya ansvarsområden, dela kunskap och växa in i nya roller i en större organisation som befinner sig i ständig utveckling. Det skapar också en trygghet. Vi är här för att stanna, och vi tar hand om våra medarbetare.

KONTAKT

ADRESS

Strömgatan 7, 212 15 Malmö

TELEFON

040 - 93 14 50

VÅR INTEGRITETSPOLICY

Hur vi behandlar dina uppgifter.

E-POST VERKSTAD

service@autoklinik.se

E-POST SKADEÄRENDEN

skada@autoklinik.se

E-POST RESERVEDLAR

reservdelar@autoklinik.se

ÖPPETTIDER
Mån-Tors
07:00 – 16:00
Fre
07:00 – 15:00
Lör-Sön
Stängt
ÖPPETTIDER
Mån-Tors
07:00 – 16:00
Fre
07:00 – 15:00
Lör-Sön
Stängt
ÖPPETTIDER
Mån-Tors
07:00 – 16:00
Fre
07:00 – 15:00
Lör-Sön
Stängt